Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 373,80/ paneel

PVC tuinscherm Novo wit

Het witte Longlife Novo Designscherm staat gekend om zijn klassieke, maar toch ontzettend stijlvolle design waarbij er een contrast gecreëerd wordt door de lichte open spaties tussen de horizontale profielen. Longlife, het woord zegt het zelf al, legt nog eens de nadruk op de hoge duurzaamheid van dit artikel. Het scherm is niet 100 procent zichtdicht, maar door zijn frisse en cleane uitstraling past het in vrijwel ieder exterieur. De schermelementen zijn van stevige kwaliteit en bovendien is het totaalpakket enorm onderhoudsvriendelijk. Het scherm wordt onderbroken door twee verticale staven uit aluminium. Kleur : wit Materiaal : Vensterkunststof PVC Afmetingen: - Scherm: 180 x 180 cm - Profielen: 28 x 82 mm - Kader: 40 x 50 mm - Diagonaalrooster: 40 x 180 cm, 60 x 180 cm en 90 x 180 cm Het scherm plaatsen we steeds met palen dia 8 x 8 cm op een lengte van 195 of 240 cm en is perfect te combineren met hun compatibele roosters om wat meer contrast in je tuinomgeving te creëren. Ook kan deze afzetting perfect gecombineerd worden met de Longlife Romo-schermen.

Meer informatie »

PVC tuinscherm Novo Design

Algemeen
Het Longlife Novo Designscherm is een klassiek, maar modern scherm die vrij stevig en duurzaam is. Dit is opgebouwd uit een hoogwaardige vensterkunststof PVC. Mooi pluspunt is dat deze enorm onderhoudsvriendelijk zijn en vuil heel eenvoudig af te wassen is met gewone reinigingsmiddelen. Door zijn horizontale profielen met spaties ertussen is het niet volledig zichtdicht, maar wordt er toch enige afscherming geboden.

Uiterlijk
Het Novo designscherm bestaat uit horizontale profielen die door twee verticale aluminiumstaven onderbroken worden. De afmetingen van het scherm zijn 180 x180 cm, de enkelprofielen 28 x 82 mm en het kader 40 x 50 mm. Deze schutting is beschikbaar in één kleur, namelijk wit, wat ervoor zorgt dat het in verschillende buitenomgevingen geplaatst kan worden. Deze schermen kunnen ook gecombineerd worden met bijhorende roosters.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO