Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 169,00/ stuk

Composiet voortuinhek Raja Alu XL Antraciet

Het Raja Alu XL voortuinhek biedt, omwille van de toevoeging van de zilverkleurig aluminium kaderlijst, jouw omheining een klassevolle en stijlvolle look. Dit voortuinhekken combineert moderne materiaalmogelijkheden met de klassieke, tijdloze designs van het spijlerhek. Dit is het hoogste hek in ons voortuin-assortiment. Deze omheining is onderhoudsvriendelijk waardoor je het bijvoorbeeld niet meer hoeft te verven. Het materiaal waaruit het gemaakt is, WPC, is een combinatie van kunststof en natuurvezels, waardoor het heel duurzaam buitengebruik toelaat. Kleur : Antraciet - zilver Afmetingen: Hek: 180 x 95 cm Profielen: 132 x 10 mm Kader: 66 x 40 mm Materiaal: WPC in combinatie met aluminium Standaard combineren we de hekkens met de metalen palen van 7 x 7 x 105 cm(voor op beton) of 7 x 7 x 150 cm (voor inbetonneren). Bij dit artikel is er zowel een enkele als dubbele poort beschikbaar. Bij de enkele is er keuze tussen een standaardformaat of maatwerk. Bij de dubbele poort is enkel maatwerk mogelijk.

Meer informatie »

€ 129,00/ stuk

Composiet voortuinhek Raja antraciet

Het Raja voortuinhek biedt jouw voortuin een strak afgewerkte en verzorgde look voor een geborgen gevoel. Dit voortuinhekken combineert moderne materiaalmogelijkheden met de klassieke, tijdloze designs van het spijlerhek. Deze omheining is onderhoudsvriendelijk waardoor je het bijvoorbeeld niet meer hoeft te verven. Het materiaal waaruit het gemaakt is, WPC, een combinatie van kunststof en natuurvezels, waardoor het heel duurzaam buitengebruik toelaat. Hierbij is geen maatwerk mogelijk, maar de omheining is heel eenvoudig op wensmaat inkortbaar. Kleur : Antraciet, ook beschikbaar in bruin Afmetingen: 149 x 85 cm Materiaal: WPC Profiel verticaal: 12 x 71 mm, dubbel inox geschroefd Inclusief: design-opzetlijst in aluminium Standaard combineren we de hekkens met wpc-palen palen 8 x 8 x 100 cm, metalen palen 7 x 7 x 105 (voor op beton) of 7 x 7 x 150 cm (voor inbetonneren). Er is ook een bijhorende poort beschikbaar (101,5 x 85 cm).

Meer informatie »

€ 129,00/ stuk

Composiet voortuinhek Raja bruin

Het Raja voortuinhek biedt jouw voortuin een strak afgewerkte en verzorgde look voor een geborgen gevoel. Dit voortuinhekken combineert moderne materiaalmogelijkheden met de klassieke, tijdloze designs van het spijlerhek. Deze omheining is onderhoudsvriendelijk waardoor je het bijvoorbeeld niet meer hoeft te verven. Het materiaal waaruit het gemaakt is, WPC, een combinatie van kunststof en natuurvezels, waardoor het heel duurzaam buitengebruik toelaat. Hierbij is geen maatwerk mogelijk, maar de omheining is heel eenvoudig op wensmaat inkortbaar. Kleur : Bruin, ook beschikbaar in antraciet Afmetingen: 149 x 85 cm Materiaal: WPC Profiel verticaal: 12 x 71 mm, dubbel inox geschroefd Inclusief: design-opzetlijst in aluminium Standaard combineren we de hekkens met wpc-palen palen 8 x 8 x 100 cm, metalen palen 7 x 7 x 105 (voor op beton) of 7 x 7 x 150 cm (voor inbetonneren). Er is ook een bijhorende poort beschikbaar (101,5 x 85 cm).

Meer informatie »

Composiet voortuinhek Raja

Algemeen
De Raja WPC-hekkens zijn ideaal als u op zoek bent naar een lagere omheining. Deze afsluiting zou uitstekend dienen om bijvoorbeeld uw voortuin mooi verzorgd af te bakenen. Doordat de afsluiting niet 100% zichtdicht is, wordt er, ondanks dat u toch afgesloten bent, een gevoel van ruimte gecreëerd.

Uiterlijk
De tuinomranding heeft een standaardformaat van 149 x 85 cm en is beschikbaar in antraciet en bruin. Er is bij dit artikel geen optie tot maatwerk, maar het is wel perfect mogelijk om deze zelf in te korten. Bij elk hek wordt een design-opzetlijst in aluminium bijgeleverd. Er is telkens de mogelijkheid om te kiezen tussen palen in WPC met metaalkern of sterke, slanke metaalpalen in antraciet of zilver.

Prijs
Deze omheining is eenvoudig te plaatsen en bovendien budgetvriendelijk. Dit artikel beschikt over een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding rekening houdend dat het gemaakt is uit composiet die zorgt dat het product heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Kortom, van deze omheining kan u jarenlang genieten.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO