Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 260,00

€ 249,00/ paneel

Composiet tuinscherm Design Antraciet + alu kader

Dit scherm beschikt over profielen van 20 x 295 mm in tand en groef uit WPC die worden bevestigd in een stevig aluminium kader van 66 x 40 mm met gepoederlakte afwerking. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. Afmetingen: - 90 x 180/90 cm - 90 x 180 cm - 180 x 180 cm Dit zijn de standaard afmetingen, maatwerk op vlak van hoogte en breedte is mogelijk mits beperkte meerprijs. De bijhorende palen in metaal hebben als afmeting voor op beton 7 x 7 x 105 cm, 7 x 7 x 195 cm en voor het inbetonneren 7 x 7 x 150 cm, 7 x 7 x 240 cm of 7 x 7 x 298 cm. Kleuren: antraciet, ook in zand beschikbaar Materiaal: WPC Kader: 66 x 40 mm aluminium Plank: 20 x 295 mm tand en groef Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »

€ 259,00/ paneel

Composiet tuinscherm Design Zand + alu kader

Dit scherm beschikt over profielen van 20 x 295 mm in tand en groef uit WPC (composiet) die worden bevestigd in een krachtig aluminium kader van 66 x 40 mm met gepoederlakte afwerking. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. Afmetingen: - 90 x 180/90 cm - 90 x 180 cm - 180 x 180 cm Dit zijn de standaard afmetingen, maatwerk op vlak van hoogte en breedte is mogelijk mits beperkte meerprijs. De bijhorende palen in metaal hebben als afmeting voor op beton 7 x 7 x 105 cm, 7 x 7 x 195 cm en voor het inbetonneren 7 x 7 x 150 cm, 7 x 7 x 240 cm of 7 x 7 x 298 cm. Kleuren: zand, ook in antraciet beschikbaar Materiaal: WPC Kader: 66 x 40 mm aluminium Plank: 20 x 295 mm tand en groef Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »

Composiet vast scherm

Algemeen
Typerend voor de composiet vaste schermen is het opvallende aluminium kader waarin de planken rusten. Het absolute voordeel van deze panelen is dat je ze niet meer zelf in elkaar moet zetten. Ze kunnen als één geheel meteen in uw tuin geplaatst worden. De inkijkdichte tand -en groefprofielen zitten degelijk vast in een opvallend aluminium omranding. Deze hebben een gelijkmatige kleur en zijn bovendien ontzettend stevig door de combinatie van hout en kunststof waaruit WPC is opgemaakt.

Uiterlijk
De composiet vaste schermen ogen heel modern omwille van de brede planken gecombineerd met een strakke omlijsting. In dit type heeft u de keuze tussen volle schermen van 180x180cm, een half van 90x180cm alsook een aansluitpaneel als eventueel extra touch van 90x180/90cm. De beschikbare kleuren hiervoor zijn antraciet en zand. Optioneel kan hier een bijpassend poortje aan toegevoegd worden, zowel standaard als op maat. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kleuren
Antraciet en zand zijn de twee kleuren waaruit u kan kiezen en die de hedendaagse afsluiting het beste tot zijn recht laten komen. Antraciet is een levendige kleur die goed samengaat met het contrast van groen in de tuin. Deze is geschikt voor u wanneer u meer naar de gezellige, geborgen sfeer op zoek bent. Indien u meer naar de lichtere houttint neigt te gaan met uw omheining dan is zand perfect. Deze benadert het best het naturelle beeld van hout, is minder contrasterend en heeft een zachte uitstraling.

Prijs
Ondanks de aluminium omranding is dit scherm niet veel hoger in prijs dan een klassiek exemplaar en betaalt u voor een hoog kwalitatief product. Deze omheiningen zijn budgetvriendelijk en heel praktisch naar plaatsing toe. Ideaal als u fan bent van het strakke design.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO