Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 499,00/ stuk

Composiet klassiek poort Jumbo

Dit verfvrije en designvolle poortje biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Deze poort is de perfecte toegang naar jouw tuin en is compatibel met de Jumbo WPC-schermen. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze poorten zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 179 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. Ze worden gecombineerd met de metalen poortpalen 8 x 8 x 255 cm. Beschikbare kleuren: grijs, antraciet en bruin Materiaal: WPC Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 100 mm Geschroefd: dubbel inox Inclusief : Scharnieren, basis inbouwslot en opzetlijst Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

€ 569,00/ stuk

Composiet klassiek poort Jumbo Alu-Design

Deze verfvrije WPC-poort biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. De poort is perfect zichtdicht en combineerbaar met de Jumbo WPC Alu-Designschermen. Meer nog: de poort is afgewerkt met dwarsregels in aluminium om een elegante uitstraling te bekomen. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze poorten zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee . De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 179 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. De bijhorende poortpalen in zilverkleurig metaal hebben als afmeting 8 x 8 x 255 cm. Beschikbare kleuren: zand of antraciet Materiaal: WPC Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel aluminium horizontaal: 15 x 90 mm Geschroefd: dubbel inox Inclusief : Scharnieren, basis inbouwslot en opzetlijst Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

€ 649,00/ stuk

Composiet plankenscherm Classic tuinpoort

Deze poorten zijn perfect combineerbaar met de WPC Classic plankenschermen. Met een poort uit dezelfde kleur vormt de afsluiting uiteindelijk een doorlopend geheel. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 180 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. Beschikbare kleuren: antraciet, grijs, amandel of zand Materiaal: WPC Tand en groef profielen : 20 x 150 mm Geschroefd: dubbel inox Inclusief : Scharnieren en basis inbouwslot Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

€ 649,00/ stuk

Composiet plankenscherm XL tuinpoort

Deze poorten zijn perfect combineerbaar met de WPC XL Classic plankenschermen. Met een poort uit dezelfde kleur vormt de afsluiting uiteindelijk een doorlopend geheel. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 180 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. Beschikbare kleuren: antraciet of grijs Materiaal: WPC Tand en groef profielen : 20 x 300 mm Geschroefd: dubbel inox Inclusief : Scharnieren, basis inbouwslot Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

€ 619,00/ stuk

Composiet tuinpoort Design + alu kader poort

Deze designpoort WPC Alu biedt jouw tuin een verzorgde en strakke look door zijn horizontale planken die voor een modern effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. De poort is 100% zichtdicht en perfect combineerbaar met de designschermen WPC Alu. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze poorten zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 180 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. De bijhorende poortpalen in antracietkleurig/zilverkleurig metaal hebben als afmeting 8 x 8 x 255 cm. Beschikbare kleuren: zand of antraciet Materiaal: WPC Kader: 66 x 40 mm aluminium Tand en groef profielen : 20 x 295 mm Inclusief : Scharnieren en basis inbouwslot Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

€ 1880,45/ poort

Composiet tuinpoort Duofuse

Een uiterst stevige composiet tuindeur. Deze is zowel alleenstaand toepasbaar in combinatie met de duo fuse composiet tuinschermen. De planken in de poort zijn zo geplaatst, dat deze op dezelfde hoogte lopen als de tuinschermen, voor een mooi evenwichtig doorlopend geheel. Met een hoogte van 180 cm en een breedte van 100 cm is deze zowat overal bruikbaar, en kan je ook met bredere tuinmaterialen door de deur. Dankzij het stalen kader die in de deur verwerkt zit, bent u zeker van een poort die niet gaat afhangen na verloop van tijd. Zelfs elke plank die erin verwerkt zit, is staal verstevigd. De deur wordt volledig gemonteerd geleverd met bijhorend hang- en sluitwerk: - Inbouwslot - Moderne klink in alu - Aanslag in inox - Scharnieren in inox - Inserts voor scharnieren

Meer informatie »

€ 699,00/ stuk

Composiet tuinpoort Platinum

Deze poorten zijn perfect combineerbaar met de Systeem WPC Platinum plankenschermen. Met een poort uit dezelfde kleur vormt de afsluiting uiteindelijk een doorlopend geheel. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze poorten zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 180 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. Beschikbare kleuren: grijs of bruin Materiaal: WPC Kader: 66 x 40 mm aluminium Tand en groef profielen : 20 x 150 mm Inclusief : Scharnieren, basis inbouwslot Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

€ 699,00

Composiet Tuinpoort Platinum XL

Deze poorten zijn perfect combineerbaar met de Systeem WPC Platinum XL plankenschermen. Met een poort uit dezelfde kleur vormt de afsluiting uiteindelijk een doorlopend geheel. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze poorten zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De standaard enkele poort heeft een afmeting van 98 x 180 cm en het beslag kan zowel DIN links als DIN rechts gemonteerd worden. Zowel de enkele als de dubbele poorten kunnen op maat gemaakt worden. Opgelet: de ruimste afmeting voor een enkele is 180 x 180 cm, die voor een dubbele bedraagt maximaal 360 x 179 cm. Beschikbare kleuren: grijs of bruin Materiaal: WPC Kader: 66 x 40 mm aluminium Tand en groef profielen : 20 x 300 mm Inclusief : Scharnieren en basis inbouwslot Exclusief : Cilinderslot en klink Opgelet bij maatwerk: kies de gewenste draairichting 1, 2, 3 of 4. Deze nummers vind je op de afbeelding die bij ons artikel is gevoegd.

Meer informatie »

Composiet tuinpoort

Algemeen
In dit onderdeel kan u de bijpassende tuinpoortjes terugvinden die bij de composietschermen horen. Uiteraard kunnen deze ook gewoon apart aangekocht worden. Kenmerkend voor deze poorten is dat ze ontzettend stevig zijn door de combinatie van hout en kunststof waaruit WPC is opgemaakt. Bovendien zijn ze enorm onderhoudsvriendelijk zodat verven bijvoorbeeld niet meer nodig is.

Zowel de kleur als het materiaal van de door u gekozen afsluiting vindt u hier perfect in een deurtje terug. Er is keuze tussen een enkele poort of een dubbele poort. De enkele zijn vooral in standaardformaat te verkrijgen. Afhankelijk van het type omheining die uw voorkeur verkiest, is er maatwerk mogelijk. Het maatwerk is vooral van toepassing op de dubbele poorten. Neem hiervoor gerust contact met ons op en dan helpen we u met plezier verder.

Uiterlijk
De standaard poortjes hebben een vast formaat van 98x180cm. Bij maatwerk is de maximale breedte van een enkele poort 180x180 cm en bij een dubbele 360x180cm. De planken die in het kader rusten, zijn tand- en groefprofielen die horizontaal geplaatst zijn. Op de rugzijde is er een diagonaalschoor gemonteerd om extra stabiliteit te bekomen. Bij elk model is de beslagset en het inbouwslot inbegrepen. Een profielcilinder kan optioneel ingebouwd worden. Voor de montage maak je best gebruik van de universele poortpalen.

Prijs
Voor een degelijk, robuust poortje betaal je een keurige prijs. Vanaf dat je beslist om een poort op maat te laten maken, zal je zien dat het maatwerk een vaste prijs heeft en alle aanpassingen hierbij zijn inbegrepen. Voor een pasklaar kwalitatief product die 100% aansluit aan uw wensen, is het zijn prijs meer dan waard.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO