Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 175,00/ paneel

Alu-Design Composiet klassiek scherm Jumbo antraciet

Dit verfvrije design biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Dit scherm is het perfecte middel om een zichtdichte, maar toch stijlvolle afscherming te verkrijgen. Meer nog: het scherm is afgewerkt met dwarsregels in aluminium voor een elegante uitstraling. De opzetstrip als toebehoren vervolledigt het totaalbeeld op een harmonische manier. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee . Afmetingen: - Aansluitscherm: 74 x 179/90 cm - Volledig scherm: 179 x 179 cm - Half scherm: 95 x 179 cm Kleur: antraciet, ook mogelijk in grijs of zand Materiaal: WPC Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 90 mm Geschroefd: dubbel inox Dwarsregels: aluminium Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »

€ 175,00/ paneel

Alu-design Composiet klassiek scherm Jumbo grijs

Dit verfvrije design biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Dit scherm is het perfecte middel om een zichtdichte, maar toch stijlvolle afscherming te verkrijgen. Meer nog: het scherm is afgewerkt met dwarsregels in aluminium voor een elegante uitstraling. De opzetstrip als toebehoren vervolledigt het totaalbeeld op een harmonische manier. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee . Afmetingen: - Aansluitscherm: 74 x 179/90 cm - Volledig scherm: 179 x 179 cm - Half scherm: 95 x 179 cm Kleur: grijs, ook mogelijk in antraciet of zand Materiaal: WPC, geribbeld Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 90 mm Geschroefd: dubbel inox Dwarsregels: aluminium Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »

€ 209,00/ paneel

Alu-Design Composiet klassiek scherm Jumbo zand

Dit verfvrije design biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Dit scherm is het perfecte middel om een zichtdichte, maar toch stijlvolle afscherming te verkrijgen. Meer nog: het scherm is afgewerkt met dwarsregels in aluminium voor een elegante uitstraling. De opzetstrip als toebehoren vervolledigt het totaalbeeld op een harmonische manier. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee . Afmetingen: - Aansluitscherm: 74 x 179/90 cm - Volledig scherm: 179 x 179 cm - Half scherm: 95 x 179 cm Kleur: zand, ook mogelijk in antraciet of grijs Materiaal: WPC, geribbeld Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 90 mm Geschroefd: dubbel inox Dwarsregels: aluminium Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »
promo

€ 165,00

€ 159,00/ paneel

Composiet klassiek scherm Jumbo antraciet

Dit verfvrije design biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Dit scherm is het perfecte middel om een zichtdichte , maar toch stijlvolle afscherming te verkrijgen. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De bijhorende palen, verkrijgbaar in dezelfde kleur hebben als afmeting 8,4 x 8,4 x 100 of 8,4 x 8,4 x 200 Afmetingen: - Aansluitscherm: 74 x 179/90 cm - Volledig scherm: 179 x 179 cm - Half scherm: 95 x 179 cm Kleuren: antraciet, ook verkrijgbaar in grijs en bruin Materiaal: WPC, geribbeld Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 100 mm Geschroefd: dubbel inox Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »
promo

€ 165,00

€ 159,00/ paneel

Composiet klassiek scherm Jumbo bruin

Dit verfvrije design biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Dit scherm is het perfecte middel om een zichtdichte , maar toch stijlvolle afscherming te verkrijgen. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De bijhorende palen, verkrijgbaar in dezelfde kleur hebben als afmeting 8,4 x 8,4 x 100 of 8,4 x 8,4 x 200 Afmetingen: - Aansluitscherm: 74 x 179/90 cm - Volledig scherm: 179 x 179 cm - Half scherm: 95 x 179 cm Kleuren: bruin, ook verkrijgbaar in antraciet en grijs Materiaal: WPC, geribbeld Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 100 mm Geschroefd: dubbel inox Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »
promo

€ 165,00

€ 159,00/ paneel

Composiet klassiek scherm Jumbo grijs

Dit verfvrije design biedt jouw tuin een klassieke look door zijn horizontale en verticale profielen die voor een uniek effect zorgen. De kleur is gelijkmatig, zonder opvallende schakeringen en contrast. Dit scherm is het perfecte middel om een zichtdichte , maar toch stijlvolle afscherming te verkrijgen. WPC, ook wel houtcomposiet genaamd, is een geperst materiaal dat bestaat uit hout en kunststoffen (polymeren). Samen wordt een uiterst stevig geheel verkregen. Houtcomposiet is daarbij ook nog eens onderhoudsvriendelijk, waardoor je na de plaatsing zelf geen extra werk meer hoeft uit te voeren. Kortom, deze schermen zijn robuust, oerdegelijk en gaan jarenlang mee. De bijhorende palen, verkrijgbaar in dezelfde kleur hebben als afmeting 8,4 x 8,4 x 100 of 8,4 x 8,4 x 200 Afmetingen: - Aansluitscherm: 74 x 179/90 cm - Volledig scherm: 179 x 179 cm - Half scherm: 95 x 179 cm Kleuren: grijs, ook verkrijgbaar in antraciet en bruin Materiaal: WPC, geribbeld Profiel verticaal: 10 x 115 mm Dwarsregel horizontaal: 15 x 100 mm Geschroefd: dubbel inox Een poort, zowel standaard als op maat, is hierbij mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie »

Composiet klassiek scherm

Algemeen
Jumbo WPC is een klassieker en simpelweg onmisbaar in het gamma van WPC schermen. Deze omheiningen stralen elegantie uit in Hi-Tech materiaal van natuurvezels en kunststof. Dit materiaal zorgt ervoor dat de afsluitingen robuust zijn en dus bestand tegen alle weersomstandigheden. De panelen zijn enorm onderhoudsvriendelijk zodat er bijvoorbeeld nooit meer geverfd moet worden omwille van de kleurige kunststof-bestanddelen die in de WPC aanwezig zijn.

Uiterlijk
De afsluitingen zijn niet aanpasbaar, maar vormen één krachtig geheel. Ze worden gekenmerkt door een verticale beplanking die de onderliggende dwarsbalken overlappen. Dit zorgt voor een mooi geschrankt effect. Bij het aluminium design kan u zien dat de aluminium dwarsbalken zorgen voor dat extra accent op het totaalbeeld.

Er zijn 3 types beschikbaar, namelijk een breed scherm van 179x179cm, een smaller scherm van 95x179cm en er is ook de mogelijkheid om een aansluitpaneel erbij te plaatsen. Dit laatste kan u op aanvraag aan uw offerte/bestelling laten toevoegen.

Kleuren
De panelen, zowel klassiek als het aluminium design, zijn beschikbaar in drie kleuren. Voor de klassieke schermen kan u kiezen uit antraciet, bruin en grijs. Voor het alu-design kan u beslissen tussen antraciet, grijs en zand.

Het antraciet zorgt voor een levendig contrast met het groen van een tuin. Hierdoor ligt de nadruk meer op de natuur. Indien u liefst zoveel mogelijk de houttint wil benaderen dan is bruin hiervoor geschikt. Deze zorgt voor die typische donkere gloed en warmte die je ook in standaardhout kan terugvinden.
Voor een naturelle lichte kleur raden we aan om voor zand te kiezen. Deze heeft een zachte look en gaat mee op in de fleurige pracht van de fauna en flora. Grijs is dan weer ideaal als u uw omheining meer neutraal wil houden. Deze veelzijdige kleur wordt vaak geassocieerd met klasse en stijl. U kan hiermee dus nog verschillende kanten op. Door de neutrale look is het ook heel gemakkelijk combineerbaar met gedurfde pittige andere tinten waarmee je een moderne look kan creëren.

Prijs
Voor een klassieke afsluiting als deze betaal je een zeer scherpe, correcte prijs en krijg je er een kwalitatief hoogstaand product voor in de plaats.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO