Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 29,90/ stuk

Adapter voor verticale plaatsing Systeem WPC

Deze Systeem verticaal-adapter plaats je zowel bovenaan als onderaan voor verticale bevestiging van de profielen in het plankenscherm.

Meer informatie »

€ 24,90/ strip

Aluminium opzetstrip

Door de Alu-opzetlijst kan je het WPC beschermen tegen waterophoping. Met behulp van de MS polymeerlijm kan je deze lijst eenvoudig vastmaken.

Meer informatie »

€ 63,40/ paal

Aluminium paal voor Curtis scherm 30 mm

Deze (gleuf)palen zijn geschikt voor tuinschermen Curtis met tand-engroefplanken. Deze palen bezitten een gelakte afwerking en bijhorende afdekkap uit kunststof. De palen zijn beschikbaar in onderstaande uitvoeringen: - Beginpaal - Tussenpaal - Volle paal (voor poort of als hoekpaal in combinatie met U-profiel)

Meer informatie »

€ 14,05/ stuk

Betonplaat (eenzijdig glad)

Deze betonplaten hebben de natuurlijke betonkleur (lichtgrijs) Deze passen perfect bij onze betonpalen met gleuf van 30 en 55 mm, zij hebben reeds een voorziening om de betonplaat in te plaatsen, zodat deze mooi op zijn plaats blijft zitten. Ook toepasbaar met alle draadafsluitingen zoals de gelaste draad of tennisdraad omheining. Betonplaten zijn beschikbaar in volgende afmetingen: Hoogte 30 en 40 cm Lengte: 180 , 200 en 245 cm Dikte: 3 cm Voorzijde: gepolijst, achterzijde ruw Naast deze betonplaat hebben wij ook een borduur in beton beschikbaar.

Meer informatie »

€ 14,95/ set

Bevestiging tuinscherm design

Deze elementhouders uit inox zijn perfect geschikt voor het vasthechten van het plankenscherm aan de metalen paal op een verdoken manier.

Meer informatie »

€ 34,95/ set

Chemische verankeringset

Deze verkankeringset uit verzinkt staal bestaat uit 8 draadstangen en montagemortel voor twee metaalpalen of twee paalhouders voor op beton.

Meer informatie »

€ 22,50/ profiel

Composiet plankenscherm Platinum enkele profielen

Hier vind je de enkele profielen voor het plankenscherm Systeem WPC Platinum. Profielen: Lengte: 178.3 cm Hoogte: 16 cm Dikte: 2 cm Beschikbare kleuren: bruin/grijs

Meer informatie »

€ 40,00/ profiel

Composiet plankenscherm Platinum XL enkele profielen

Hier vind je de enkele profielen voor het plankenscherm Systeem WPC Platinum XL. Lengte: 178.3 cm Hoogte: 31 cm Dikte: 2.1 cm Beschikbare kleuren: bruin/grijs

Meer informatie »

€ 34,90/ profiel

Composiet plankenscherm XL enkele profielen

Hier vind je de enkele profielen voor het plankenscherm Systeem XL Classic. Lengte: 178.3 cm Hoogte: 31 cm Dikte: 2.1 cm Beschikbare kleuren: antraciet/grijs

Meer informatie »

€ 17,90/ profiel

Composiet plankenscherm Classic enkele profielen

Hier vind je de enkele profielen voor het plankenscherm Systeem WPC Classic. Lengte: 178.3 cm Hoogte: 16 cm Dikte: 2.1 cm Beschikbare kleuren: antraciet/grijs/amandel/zand

Meer informatie »

€ 20,15

€ 18,30/ stuk

Composiet plankenscherm Duofuse Toebehoren

Met de Duofuse tuinafsluitingen kan je eindeloos variëren in hoogte en breedte. Om maximaal jouw afmetingen te benutten kan je onze afzonderlijke onderdelen gebruiken om je tuinscherm naar wens vorm te geven. Daardoor kan je dus zelf jouw ideale composietschutting plaatsen. De tand-en groefplanken beschikken over een hoogte van 15 cm en zijn beschikbaar in lengte 180 en 200 cm. Deze planken zitten mooi vast tussen kleine U-profielen van 180 of 200 cm, afhankelijk van uw gewenste lengte en hoogte. Je plaatst steeds 2 U-profielen opzij (1 links + 1rechts) en 1 U-profiel bovenaan. Het grote u-profiel kan je verzagen om een betonplaat mee vast te zetten.

Meer informatie »

€ 17,95/ set

Elementhouders inox

Deze elementhouders uit inox zijn perfect geschikt voor het vasthechten van het plankenscherm aan de metalen paal.

Meer informatie »

€ 54,90/ paal

Gleufpalen Basic voor WPC/ALU schermen antraciet

Deze metaalpalen 7.3 x 6.6 mm zijn gecoat in antraciet, inclusief eindprofiel en paalkap. De hoekpalen (7.2 x 6.6) zijn instelbaar van 75 tot 180 graden. Ook beschikbaar in een zilveren kleur Inclusief paalkap, eindprofiel en paalhouder voor op beton.

Meer informatie »

€ 54,90/ paal

Gleufpalen Basic voor WPC/ALU schermen zilverkleurig

Deze metaalpalen 7.3 x 6.6 mm zijn gecoat in een zilveren kleur, inclusief eindprofiel en paalkap. De hoekpalen (7.2 x 6.6) zijn instelbaar van 75 tot 180 graden. Ook beschikbaar in een antracietkleur. Inclusief paalkap, eindprofiel en paalhouder voor op beton.

Meer informatie »

€ 21,95/ stuk

Hoek-montageadapter

Deze adapter is geschikt voor het maken van hoeken in een reeks tuinschermen op een betonnen ondergrond. Deze adapter wordt steeds geleverd inclusief 4 schroeven 10 x 20 mm met afdekkapjes en rondellen. Dikte: 10 mm

Meer informatie »

€ 21,95/ stuk

L-muuradapter

Deze L-muuradapter uit verzinkt staal is geschikt voor de montage van metaalpalen of paalhouders om vast te maken op L-muren

Meer informatie »

€ 99,90/ stuk

Led-lichtlijst (Systeem WPC/Alu-scherm)

Deze led-lichtmodule is eenvoudig tussen de WPC/Alu-profielen te plaatsen. Je kan de plaats van deze module zelf bepalen. De montage hiervan is bovendien heel simpel: zonder boren, verzagen, verknippen van de kabel... Let op: alleen in de eerste en de laatste positie in de Systeem-schermen kan je deze module plaatsen. Zo krijg je vele mogelijkheden wat betreft het uitzicht. Bijhorend: transfo's tot 2, 3 of 6 lichtmodules Deze module is in lengte inkortbaar.

Meer informatie »

€ 12,95/ stuk

MS polymeerlijm

Deze lijm is geschikt voor het vastlijmen van de aluminium designopzetlijst op het kadrement van het tuinscherm. Hierdoor ontstaat een optimale bevestiging van de lijst, goed voor meerdere jaren. 1 tube = 290 ml.

Meer informatie »

€ 21,95/ paalhouder

Paalhouders WPC-palen

Deze paalhouders staan garant voor een optimale bodembevestiging van WPC-palen voor het Jumbo WPC-tuinscherm. - De paalhouders voor de WPC-palen (voor het Jumbo WPC-scherm) geschikt voor het vastmaken van de paal op een betonnen ondergrond. - Paalhouders voor WPC-palen voor het inbetonneren van de paal.

Meer informatie »

€ 9,95/ stuk

Paalkap 90mm

Deze paalkap uit inox met breedte 90 mm is perfect als decoratiestuk voor de metalen palen, maar ook voor een ideale afwatering.

Meer informatie »

€ 75,90/ set

Poortklinkset

De poortklinkset is vervaardigd in aluminium met een inox-look. Bij de set horen twee langchilden met twee klinken of klink/knop. Inclusief is er ook nog de vierkantstift en de schroeven.

Meer informatie »

€ 199,00/ 2 stuks

Poortpalen metaal voor dubbele poort

Deze metalen poortpalen zijn te combineren met de Jumbo WPC-tuinschermen. Door de zijn gleuf kan je de planken heel eenvoudig in het scherm plaatsen. Afmeting: 8 x 8 x 255 Beschikbaar in volgende kleuren: - grijs - bruin - antraciet

Meer informatie »

€ 199,00/ 2 stuks

Poortpalen universeel

Deze bijzonder stabiele, geanodiseerde poortpalen met aangelaste poortophanging en overslagbescherming. Je hoeft de poortpalen slechts in te betonneren en fijn af te stellen. Dat zorgt voor minder montagetijd. Ook kunnen de poorten niet gemonteerd worden aan de BASIC metaalpalen, daarom deze minder tijdrovende optie. Speciaal ontworpen voor de Systeem-, Design WPC-, en Jumbo WPC-poorten Deze poortpalen zijn verkrijgbaar per 2 stuks voor een enkele of dubbele poort, of per 3 stuks voor de combinatie van een enkele poort met een dubbele poort. Beschilbare kleuren: antraciet en zilver

Meer informatie »

€ 17,90/ set

Profielcilinder

Deze profielcilinder uit metaal heeft een lengte van 70 mm met doorsnede 35/35 mm. De prijs is inclusief 3 sleutels.

Meer informatie »
Terug12Volgende

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO