Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 92,60/ m²

Composiet terras standaard Antraciet 14.6 cm breed

Ben je op zoek naar een terrasplank met een degelijke plankenbreedte om je terras mee vorm te geven? Deze WPC Plus-planken hebben een gemiddelde breedte van 14,6 cm waardoor je een klassiek uitzicht verkrijgt. Daarnaast bezitten de planken een tekening die quasi hetzelfde uitzicht bevat als hout. Deze terrasplanken met holkamerprofiel in buisvorm beschikken over twee bruikbare zijden, namelijk één met reliëf-houtstructuur en de andere zijde geribbeld. Dit profiel zorgt ervoor dat er genoeg ventilatiemogelijkheden zijn binnenin de plank. Deze antracietkleur is heel populair net omdat deze heel stijlvol oogt en makkelijk te combineren valt. Aangezien deze ook wat donkerder is, is deze nog onderhoudsvriendelijker dan bijvoorbeeld lichtere kleuren in dit gamma. Materiaal : WPC Kleur : Antraciet, ook beschikbaar in bruin en grijs Beschikbare lengtes : 3, 4 of 5 meter Afmetingen: 146 mm breed – 23 mm dik Verder is er ook nog een bijhorende afsluitlijst beschikbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

€ 92,60/ m²

Composiet terras standaard Bruin 14.6 cm breed

Als je je terras vorm wil geven met terrasplanken van een degelijke breedte dan zijn dit de geschikte planken voor jou. Deze WPC Plus-planken bezitten een gemiddelde breedte van 14,6 cm waardoor je een klassiek uitzicht verkrijgt. Daarnaast bezitten de planken een tekening die quasi hetzelfde uitzicht bevat als hout. Deze terrasplanken met holkamerprofiel in buisvorm beschikken over twee bruikbare zijden, namelijk één met reliëf-houtstructuur en de andere zijde geribbeld. Dit profiel zorgt ervoor dat er genoeg ventilatiemogelijkheden zijn binnenin de plank. Deze bruine kleur is de perfecte keuze indien je niet graag te ver afwijkt van het uitzicht van standaardhout. Deze tint geeft je een instant warm, geborgen gevoel. Ideaal om een gezellige sfeer in jouw tuin te creëren. Materiaal : WPC Kleur : Bruin, ook beschikbaar in antraciet en grijs Beschikbare lengtes : 3, 4 of 5 meter Afmetingen: 146 mm breed – 23 mm dik Verder is er ook nog een bijhorende afsluitlijst beschikbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

€ 92,60/ m²

Composiet terras standaard Grijs 14.6 cm breed

Voor een terrasplank met een degelijke breedte om je terras vorm te geven ben je bij dit type aan het juiste adres. Deze WPC Plus-planken bezitten een gemiddelde breedte van 14,6 cm waardoor je een klassiek uitzicht verkrijgt. Daarnaast bezitten de planken een tekening die quasi hetzelfde uitzicht bevat als hout. Deze terrasplanken met holkamerprofiel in buisvorm beschikken over twee bruikbare zijden, namelijk één met reliëf-houtstructuur en de andere zijde geribbeld. Dit profiel zorgt ervoor dat er genoeg ventilatiemogelijkheden zijn binnenin de plank. Deze grijze tint oogt heel fris en modern en is ook de lichtste in dit type. Net zoals hout na verloop van tijd vergrijst, kom je met deze kleur al dicht in de buurt om hetzelfde uitzicht te verkrijgen. Het voordeel hierbij is dat het onderhoudsvriendelijker is, heel stevig en zo goed als onveranderd blijft doorheen de jaren. Materiaal : WPC Kleur : Grijs, ook beschikbaar in antraciet en bruin Beschikbare lengtes : 3, 4 of 5 meter Afmetingen: 146 mm breed – 23 mm dik Verder is er ook nog een bijhorende afsluitlijst beschikbaar van 10 x 80 x 2000 mm.

Meer informatie »

Composiet Terras Plus

Algemeen
Deze WPC Plus terrasplanken hebben de ideale breedte om voor eender welk gemiddeld oppervlak te gebruiken. Deze zijn te herkennen aan hun holkamerprofiel, waarbij er gaten dwars door de plank zijn gefreesd om ventilatie mogelijk te maken.

Uiterlijk
De breedte van de terrasplanken is 14,6 cm. Daarnaast bezitten deze planken aan de ene zijde een reliëf-houtstructuur en aan de andere zijde een geribbelde structuur. Je kan gerust kiezen welke kant je precies naar boven plaatst. Overigens zijn ze beschikbaar in 3 verschillende lengtes, namelijk 3 – 4 en 5 meter lang. Het leuke aan dit soort terras is dat de bevestiging helemaal niet zichtbaar is en je dus geen schroeven ziet zitten wat het hele ontwerp heel fatsoenlijk maakt.

Kleur
Bij deze heb je eveneens de keuze tussen drie verschillende kleuren: antraciet, grijs en bruin. Antraciet is de meest gegeerde kleur omdat deze heel stijlvol en makkelijk combineerbaar is. Deze tint is ook net iets onderhoudsvriendelijker dan een lichte kleur omdat vuil minder snel zichtbaar is.

Bruin is de kleur bij uitstek indien je graag het warme, geborgen effect dat ook terug te vinden is in standaardhout wil bekomen. Deze kleur samen met de nagebootste reliëf-houtstructuur maakt dat dit optisch heel dicht aanleunt bij het uitzicht van echt hout wanneer dit nog maar net geplaatst is.

De grijze planken ogen heel fris en modern en het is ook de lichtste kleur in dit type. Echt hout vergrijst na verloop van tijd waardoor kiezen voor dit grijs ook wel een top beslissing kan zijn voor hout liefhebbers. Echter vallen de nadelen van hout bij het kiezen voor WPC weg, maar kan je optisch nog hetzelfde uitzicht creëren.

Prijs
Deze terrasplanken hebben de laagste prijs in vergelijking met de andere types in composiet. Als je dit in verhouding stelt met de kwaliteit en alle voordelen van WPC dan is dit zijn prijs meer dan waard.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO