Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 479,00/ paneel

PVC tuinscherm RIVA bruin

Het Longlife Riva scherm biedt met zijn klassevolle uitstraling een meerwaarde als afzetting voor jouw tuin. De schermen en palen kunnen zo geplaatst worden dat ze één doorlopend geheel vormen dat niet afgebroken wordt. Je kan ook kiezen voor een scherm met roosters in verwerkt of voor volledige roosterschermen. Dankzij de roosters (in het kader) kan het scherm extra karakter toegebracht worden. Behalve de roosterschermen is het scherm 100% zichtdicht voor een optimale privacy en bevat deze robuuste profielen in een met staal verstevigd frame. Het scherm is vervaardigd uit hoogwaardig vensterkunststof, waardoor het quasi geen onderhoud nodig heeft en ontzettend lang meegaat. Er kan ook een scherm met een rooster bovenaan voorzien worden of een roosterversie van het scherm. Met dit artikel zijn er dus meerdere combinaties mogelijk. Kleur : bruin, ook beschikbaar in grijs, polar eik en wit Materiaal : Venster-kunststof Afmetingen: - Schermen: 90 x 180/90 cm, 90 x 180 cm of 180 x 180 cm - Profiel: 24.5 x 125.3 mm met dwarsversterkingen - Kader: 68 x 48 mm gelast Maatwerk is mogelijk binnen 40-180 cm.

Meer informatie »

€ 361,30/ paneel

PVC tuinscherm RIVA grijs

Om een stijlvolle uitstraling in jouw tuinafsluiting te bekomen biedt het Longlife Riva scherm een absolute meerwaarde als afzetting. De schermen en palen kunnen zo geplaatst worden dat ze één doorlopend geheel vormen dat niet afgebroken wordt. Je kan ook kiezen voor een scherm met roosters in verwerkt of voor volledige roosterschermen. Dankzij de roosters (in het kader) kan het scherm extra karakter toegebracht worden. Behalve de roosterschermen is het scherm 100% zichtdicht voor een optimale privacy en bevat deze robuuste profielen in een met staal verstevigd frame. Het scherm is vervaardigd uit hoogwaardig vensterkunststof, waardoor het quasi geen onderhoud nodig heeft en ontzettend lang meegaat. Er kan ook een scherm met een rooster bovenaan voorzien worden of een roosterversie van het scherm. Met dit artikel zijn er dus meerdere combinaties mogelijk. Kleur : grijs, ook beschikbaar in bruin, polar eik en wit Materiaal : Venster-kunststof PVC Afmetingen: - Schermen: 90 x 180/90 cm, 90 x 180 cm of 180 x 180 cm - Profiel: 24.5 x 125.3 mm met dwarsversterkingen - Kader: 68 x 48 mm gelast Maatwerk is mogelijk binnen 40-180 cm.

Meer informatie »
nieuw

€ 479,00/ paneel

PVC tuinscherm RIVA polar eik

Deze klassevolle Longlife Riva schermen bieden een absolute meerwaarde in jouw tuin. De schermen en palen kunnen zo geplaatst worden dat ze één doorlopend geheel vormen dat niet afgebroken wordt. Je kan ook kiezen voor een scherm met roosters in verwerkt of voor volledige roosterschermen. Dankzij de roosters (in het kader) kan het scherm extra karakter toegebracht worden. Behalve de roosterschermen is het scherm 100% zichtdicht voor een optimale privacy en bevat deze robuuste profielen in een met staal verstevigd frame. Het scherm is vervaardigd uit hoogwaardig vensterkunststof, waardoor het quasi geen onderhoud nodig heeft en ontzettend lang meegaat. Er kan ook een scherm met een rooster bovenaan voorzien worden of een roosterversie van het scherm. Met dit artikel zijn er dus meerdere combinaties mogelijk. Kleur : polar eik, ook beschikbaar in bruin, grijs en wit Materiaal : Venster-kunststof PVC Afmetingen: - Schermen: 90 x 180/90 cm, 90 x 180 cm of 180 x 180 cm - Profiel: 24.5 x 125.3 mm met dwarsversterkingen - Kader: 68 x 48 mm gelast

Meer informatie »
promo

€ 270,00

€ 259,00/ paneel

PVC tuinscherm RIVA wit

Deze klassevolle Longlife Riva schermen bieden een absolute meerwaarde in jouw tuin. De schermen en palen kunnen zo geplaatst worden dat ze één doorlopend geheel vormen dat niet afgebroken wordt. Je kan ook kiezen voor een scherm met roosters in verwerkt of voor volledige roosterschermen. Dankzij de roosters (in het kader) kan het scherm extra karakter toegebracht worden. Behalve de roosterschermen is het scherm 100% zichtdicht voor een optimale privacy en bevat deze robuuste profielen in een met staal verstevigd frame. Het scherm is vervaardigd uit hoogwaardig vensterkunststof, waardoor het quasi geen onderhoud nodig heeft en ontzettend lang meegaat. Er kan ook een scherm met een rooster bovenaan voorzien worden of een roosterversie van het scherm. Met dit artikel zijn er dus meerdere combinaties mogelijk. Kleur : wit, ook beschikbaar in bruin, grijs en polar eik Materiaal : Venster-kunststof PVC Afmetingen: - Schermen: 90 x 180/90 cm, 90 x 180 cm of 180 x 180 cm - Profiel: 24.5 x 125.3 mm met dwarsversterkingen - Kader: 68 x 48 mm gelast Maatwerk is mogelijk binnen 40-180 cm.

Meer informatie »

PVC tuinscherm Riva

Algemeen
Het Longlife Riva scherm is 100% zichtdicht en zorgt zo voor een optimale privacy. Deze panelen zijn vervaardigd uit vensterkunststof PVC en zijn daardoor enorm onderhoudsvriendelijk. Vuil kan je simpelweg wegnemen met gewone reinigingsmiddelen. Deze robuuste omheining gaat generaties lang mee dus heb je zeker waarde voor je geld.

Uiterlijk
Dit paneel is opgebouwd uit robuuste profielen in een met staal verstevigd frame. Wens je een RIVA-schutting dat niet volledig gesloten is? Dan kan je kiezen voor het scherm met rooster dat een speels element biedt aan het geheel. Ook is er de optie om enkel het rooster aan te schaffen, wat een mooie afwisseling kan bieden in combinatie met de gesloten schermen. Wens je een scherm op maat? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op. In dit gamma kan je kiezen uit vier verschillende kleuren: bruin, grijs, polar eik en wit. Kortom: binnen de RIVA-tuinafzettingen is er keuze in overvloed om jouw weide of tuin tot in de puntjes af te werken.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO