Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 529,00/ scherm

Aluminium Plankenscherm antraciet

Deze aluminium plankenschermen bestaan uit 12 tand -en groefprofielen met als afwerking een decoratieve metaal-afsluitlijst. Beide zijden zijn compleet effen en eenvoudig afwasbaar. Je kan de schermen nog een extra touch geven door LED-lichtmodules of decorprofielen toe te voegen. Naast de schermen kan je eventueel ook metaalroosters plaatsen om bijvoorbeeld klimplanten over te laten groeien om jouw afsluiting nog een tikkeltje specialer te maken. Bij deze schermen is het mogelijk om een bijpassend poortje te plaatsen. Deze hebben we zowel in standaardformaat voor een enkele poort, maar er is ook maatwerk te verkrijgen voor zowel een enkele als een dubbele poort. Voor een enkele poort op maat zijn de maximale afmetingen 180 x 180 cm en voor een dubbele 360 x 180 cm. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Kleur : antraciet, ook beschikbaar zilver Materiaal: Aluminium Afmetingen : Scherm: 179 x 183 cm Aansluitscherm: 91 x 183 op 93 cm Planken: - 2 x 15 x 179 cm - 2 x 15 x 238 cm Bij deze schermen horen de gleufpalen BASIC en klempalen, verkrijgbaar in antraciet- of zilverkleurig aluminium.

Meer informatie »

€ 529,00/ scherm

Aluminium Plankenscherm zilver

Deze plankenschermen, vervaardigd uit aluminium, beschikken over 12 tand -en groefprofielen met als afwerking een decoratieve metaal-afsluitlijst. Beide zijden zijn compleet effen en eenvoudig afwasbaar. Je kan de schermen nog een extra touch geven door LED-lichtmodules of decorprofielen toe te voegen. Naast de schermen kan je eventueel ook metaalroosters plaatsen om bijvoorbeeld klimplanten over te laten groeien om jouw afsluiting nog een tikkeltje specialer te maken. Bij deze schermen is het mogelijk om een bijpassend poortje te plaatsen. Deze hebben we zowel in standaardformaat voor een enkele poort, maar er is ook maatwerk te verkrijgen voor zowel een enkele als een dubbele poort. Voor een enkele poort op maat zijn de maximale afmetingen 180 x 180 cm en voor een dubbele 360 x 180 cm. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Kleur : zilver, ook beschikbaar antraciet Materiaal: Aluminium Afmetingen : Scherm: 179 x 183 cm Aansluitscherm: 91 x 183 op 93 cm Planken: - 2 x 15 x 179 cm - 2 x 15 x 238 cm Bij deze schermen horen de gleufpalen BASIC en klempalen, verkrijgbaar in antraciet- of zilverkleurig aluminium.

Meer informatie »

Aluminium Planken scherm

Algemeen
De aluminium plankenschermen hebben het uitzicht van een klassiek schermdesign. Ze bevatten een gelijkmatige kleur en zijn bovendien ontzettend stevig. De panelen zijn enorm onderhoudsvriendelijk doordat de profielen effen zijn en deze kan je dus makkelijk afwassen bij vuiligheid.

Uiterlijk
Dit scherm bestaat uit 12 tand -en groefprofielen die je heel eenvoudig in de daarbij horende gleufpalen kan schuiven. Door dit systeem is het perfect mogelijk om er een decorprofiel aan toe te voegen om jouw afsluiting net dat tikkeltje meer te geven. In dit gamma kan je een enkele poort verkrijgen en is er de optie om zowel een enkele als dubbele poort op maat te laten maken. Voor een enkele poort zijn de maximale afmetingen 180 x 180 cm en voor een dubbele 360 x 180 cm.

Kleuren
De kleuren in dit type sluiten heel dicht bij elkaar aan. Je hebt de keuze tussen antraciet, een heel veelzijdige en populaire kleur en zilver, die combineerbaar is met bijna eender welke andere tint.

Prijs
Deze budgetvriendelijke afsluiting is vrij populair en dit omwille van de goede verhouding prijs/kwaliteit. Je betaalt voor een kwalitatief, onderhoudsvriendelijke omheining die heel eenvoudig zelf te plaatsen is dankzij het handige inschuifsysteem.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO