Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

€ 629,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium XL Cortenstaal (roest)

Deze schermsets uit aluminium boardplaten bestaan uit 4 enkele profielen waartussen een aluminium overgangslijst wordt geplaatst. Door dit hoogwaardige materiaal is dit tuinscherm perfect te gebruiken voor een lange levensduur. Dit soort afsluiting zorgt voor een volledig privacy en bevat elementen die eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien heeft het geheel een hoge stabiliteit en is het dus ontzettend weerbestendig. Er zijn in de familie van de aluminium omheiningen heel veel combinaties mogelijk waardoor je je creativiteit helemaal zijn gang kan laten gaan. Deze roestkleur is vrij uniek. Wanneer dit nog maar pas geleverd is, ziet het er nog wasblank uit. Pas na verloop van tijd, na enkele ervaringen in verschillende weersomstandigheden, komt de gewenste roest-kleur tevoorschijn. Let wel: Dit paneel kan eventueel ingekort worden met hardmetalen zaagladen, dit bij voorkeur door een vakman. Afmetingen : - Scherm: 179 x 180 cm - Profielen: 179 x 45 cm Gewicht : 42,2 kg Kleur : Roest of Cortenstaal, ook beschikbaar in leisteen, marmer, rood en titaangrijs Inclusief : Rubber-dichtingen voor bevestiging aan de klempalen Bij dit soort is maatwerk mogelijk voor zowel een scherm, waarbij je verschillende kleuren kan mixen, als bij een enkele poort.

Meer informatie »

€ 499,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium XL Leisteen

Dit scherm samengesteld uit platen van aluminium-composiet materiaal beschikt over 4 enkele profielen waartussen 3 verbindingslijsten worden geplaatst. Door dit hoogwaardige materiaal is dit tuinscherm perfect te gebruiken voor een lange levensduur. Dit soort afsluiting zorgt voor een volledig privacy en bevat elementen die eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien heeft het geheel een hoge stabiliteit en is het dus ontzettend weerbestendig. Er zijn in de familie van de aluminium omheiningen heel veel combinaties mogelijk waardoor je je creativiteit helemaal zijn gang kan laten gaan. Leisteen is vrij vergelijkbaar met het kleur antraciet en kan ingezet worden om een uniek contrast te creëren in jouw tuin. Dit paneel kan eventueel ingekort worden met hardmetalen zaagladen, dit bij voorkeur door een vakman. Afmetingen : - Scherm: 179 x 180 cm - Profielen: 179 x 45 cm Gewicht : 30,6 kg Kleur : Leisteen, ook beschikbaar in roest, marmer, rood en titaangrijs Inclusief : Rubber-dichtingen voor bevestiging aan de klempalen Bij dit soort is maatwerk mogelijk voor zowel een scherm, waarbij je verschillende kleuren kan mixen, als bij een enkele poort.

Meer informatie »

€ 499,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium XL Marmer

Deze aluminium-composiet afsluiting is opgebouwd uit 4 enkele profielen waartussen 3 verbindingslijsten worden geplaatst. Door dit hoogwaardige materiaal is dit tuinscherm perfect te gebruiken voor een lange levensduur. Dit soort afsluiting zorgt voor een volledig privacy en bevat elementen die eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien heeft het geheel een hoge stabiliteit en is het dus ontzettend weerbestendig. Er zijn in de familie van de aluminium omheiningen heel veel combinaties mogelijk waardoor je je creativiteit helemaal zijn gang kan laten gaan. Marmer kent de laatste tijd een hoge populariteit en straalt een luxe atmosfeer uit. Deze elegante kleur kan vrijwel met eender welke andere tint gecombineerd worden. Dit paneel kan eventueel ingekort worden met hardmetalen zaagladen, dit bij voorkeur door een vakman. Afmetingen : - Scherm: 179 x 180 cm - Profielen: 179 x 45 cm Gewicht : 30,6 kg Kleur : Marmer, ook beschikbaar in roest, leisteen, rood en titaangrijs Inclusief : Rubber-dichtingen voor bevestiging aan de klempalen Bij dit soort is maatwerk mogelijk voor zowel een scherm, waarbij je verschillende kleuren kan mixen, als bij een enkele poort.

Meer informatie »
nieuw

€ 569,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium XL op maat

Dit veelzijdige paneel is samengesteld uit platen van aluminium-composiet materiaal. Deze beschikt over 4 enkele profielen waartussen een aluminium overganglsijst wordt geplaatst. Door dit hoogwaardige materiaal is dit tuinscherm perfect te gebruiken voor een lange levensduur. Dit soort afsluiting zorgt voor een volledig privacy en bevat elementen die eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien heeft het geheel een hoge stabiliteit en is het dus ontzettend weerbestendig. Er zijn in de familie van de aluminium omheiningen heel veel combinaties mogelijk waardoor je je creativiteit helemaal zijn gang kan laten gaan. Dit scherm kan je volledig zelf samenstellen en de 5 beschikbare kleuren door elkaar gebruiken. Afmetingen : - Scherm: 179 x 180 cm - Profielen: 179 x 45 cm Kleuren : Roest of Cortenstaal, leisteen, marmer, rood en titaangrijs Inclusief : Rubber-dichtingen voor bevestiging aan de klempalen

Meer informatie »

€ 499,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium XL Rood

Dit scherm uit aluminium boardplaten bestaat uit 4 enkele profielen waartussen een aluminium overgangslijst wordt geplaatst. Door dit hoogwaardige materiaal is dit tuinscherm perfect te gebruiken voor een lange levensduur. Dit soort afsluiting zorgt voor een volledig privacy en bevat elementen die eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien heeft het geheel een hoge stabiliteit en is het dus ontzettend weerbestendig. Er zijn in de familie van de aluminium omheiningen heel veel combinaties mogelijk waardoor je je creativiteit helemaal zijn gang kan laten gaan. Deze gedurfde rode kleur kan de ultieme eyecatcher worden van jouw tuin. Dit rood reageert fel op zonlicht en kan bijvoorbeeld donker ogen in de schaduw of knalrood worden onder de stralen van de zon. Bovendien is het mogelijk om deze eventueel in te korten, bij voorkeur door een vakman, met hardmetalen zaagbladen. Dit paneel kan eventueel ingekort worden met hardmetalen zaagladen, dit bij voorkeur door een vakman. Afmetingen : - Scherm: 179 x 180 cm - Profielen: 179 x 45 cm Gewicht : 30,6 kg Kleur : Rood, ook beschikbaar in roest, leisteen, marmer en titaangrijs Inclusief : Rubber-dichtingen voor bevestiging aan de klempalen Bij dit soort is maatwerk mogelijk voor zowel een scherm, waarbij je verschillende kleuren kan mixen, als bij een enkele poort.

Meer informatie »

€ 499,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium XL Titaangrijs

Dit aluminium XL scherm bestaat uit 4 enkele boardplaten waartussen een aluminium overgangslijst wordt geplaatst. Door dit hoogwaardige materiaal is dit tuinscherm perfect te gebruiken voor een lange levensduur. Dit soort afsluiting zorgt voor een volledig privacy en bevat elementen die eenvoudig schoon te maken zijn. Bovendien heeft het geheel een hoge stabiliteit en is het dus ontzettend weerbestendig. Er zijn in de familie van de aluminium omheiningen heel veel combinaties mogelijk waardoor je je creativiteit helemaal zijn gang kan laten gaan. Deze grijze kleur is zichtbaar aan beide zijden en is mooi naast pittige tinten. Bovendien is het mogelijk om deze eventueel in te korten, bij voorkeur door een vakman, met hardmetalen zaagbladen. Afmetingen : - Scherm: 179 x 180 cm - Profielen: 179 x 45 cm Gewicht : 30,6 kg Kleur : Titaangrijs, ook beschikbaar in roest, leisteen, marmer en rood Inclusief : Rubber-dichtingen voor bevestiging aan de klempalen Bij dit soort is maatwerk mogelijk voor zowel een scherm, waarbij je verschillende kleuren kan mixen, als bij een enkele poort.

Meer informatie »

Aluminium Planken scherm XL

Algemeen
Deze schermsets zijn vervaardigd uit ACP, aluminium composiet materiaal. Dit is de XL versie dus de grotere broer van de aluminium plankenschermen. De elementen zijn heel eenvoudig te reinigen, super stevig en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Uiterlijk
Deze XL panelen bestaan uit 4 boardplaten met, tussen elke plaat, een aluminium overgangslijst. Hierdoor wordt een volledige privacy gecreëerd. Ze worden bevestigd tussen klempalen. De rubber-dichtingen voor de bevestiging worden er gewoon bijgeleverd. Er is de mogelijkheid om de profielen in te korten, bij voorkeur door een vakman.
Deze schermen kunnen gemixt worden met eender welk aluminium exemplaar in deze familie. Kortom je kan er alle kanten mee uit, de mogelijke combinaties zijn bijna eindeloos.

Kleuren
U heeft de keuze tussen maar liefst 5 kleuren: roest, leisteen, marmer, rood en titaangrijs. Roest ziet er in het begin nog niet echt roest uit, eerder wasblank. Na enige tijd te vertoeven in verschillende weersomstandigheden wordt de gewenste kleur bekomen.

Leisteen leunt dicht aan bij antraciet en kan als contrastkleur gebruikt worden. Deze kleur is vrij populair in het hele gamma.

Marmer kent dan weer een heel stijgende lijn in vraag de afgelopen tijd. Deze kleur straalt luxe en elegantie uit en komt bij eender welke kleur mooi tot zijn recht.

Rood is de durf zelf. Ideaal voor de creatievelingen onder ons die heel graag spelen met kleuren en monden willen doen open vallen met dit opvallende scherm in hun tuin.

Als laatste hebben we de kleur die bijna in elke omheining terug te vinden is en dat is titaangrijs. Grijs omdat het neutraal is en dus inzetbaar is voor eender welk tuinomgeving.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO