Composietexpert heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 120,00

€ 115,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium leisteen

Dit, uit gekleurde aluminiumplaten vervaardigd, scherm biedt jouw tuin een stijlvolle, strakke look. Dit paneel is volkomen inkijkdicht en zorgt dus voor een optimaal gevoel van privacy. Heel typisch voor deze schermen is het sterke, weersbestendige, breuk- en slagvaste karakter. Het scherm is heel eenvoudig schoon te maken met gewone reinigingsmiddelen. Er is ook de mogelijkheid om een paneel te aan te schaffen met bovendesign wat een extra moderne touch aan het scherm geeft. Dit design bestaat uit lichtdoorlatende lijnen die zorgen voor een levendig contrast. Deze zijn enkel beschikbaar in de afmetingen 90 x 180 cm en 120 x 180 cm. Leisteen is vrij vergelijkbaar met het kleur antraciet en kan creatief ingezet worden om een contrast te creëren in jouw tuin. Bovendien kan dit scherm ingekort worden met hardmetalen zaagbladen, bij voorkeur door een vakman. Een absoluut pluspunt is dat er ook een enkele poort in het aanbod is die je volledig op maat kan laten maken. De maximale afmetingen voor de breedte zijn 60-130 cm en hoogte 180 cm. Je kan hierbij zelf de kleuren van zowel de vulling als de profielen als het kader kiezen. Bij elke poort is het inbouwslot en de beslagset inbegrepen. Kleur: leisteen, ook beschikbaar in rood, roest, marmer en titaangrijs Materiaal: platen in Corten-staal Afmetingen: - 90 x 90 vierkant - 90 x 180/90 afgeschuind - 90 x 180 - 120 x 180 - 90 x 180 met bovendesign - 120 x 180 met bovendesign Inclusief : Dichtingsprofielen in rubber Deze schermen zijn te combineren met klempalen en paalhouders.

Meer informatie »

€ 129,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium marmer

Deze strakke, verfijnde schermen zijn opgebouwd uit gekleurde aluminiumplaten. Dit paneel is volkomen inkijkdicht en zorgt dus voor een optimaal gevoel van privacy. Heel typisch voor deze schermen is het sterke, weersbestendige, breuk- en slagvaste karakter. Het scherm is heel eenvoudig schoon te maken met gewone reinigingsmiddelen. Er is ook de mogelijkheid om een paneel te aan te schaffen met bovendesign wat een extra moderne touch aan het scherm geeft. Dit design bestaat uit lichtdoorlatende lijnen die zorgen voor een levendig contrast. Deze zijn enkel beschikbaar in de afmetingen 90 x 180 cm en 120 x 180 cm. Deze marmerkleur heeft textuur aan beide zijden en het is mogelijk om deze eventueel in te korten, bij voorkeur door een vakman, met hardmetalen zaagbladen. Een absoluut pluspunt is dat er ook een enkele poort in het aanbod is die je volledig op maat kan laten maken. De maximale afmetingen voor de breedte zijn 60-130 cm en hoogte 180 cm. Je kan hierbij zelf de kleuren van zowel de vulling als de profielen als het kader kiezen. Bij elke poort is het inbouwslot en de beslagset inbegrepen. Kleur: marmer, ook beschikbaar in rood, roest, leisteen en titaangrijs Materiaal: platen in Corten-staal Afmetingen: - 90 x 90 vierkant - 90 x 180/90 afgeschuind - 90 x 180 - 120 x 180 - 90 x 180 met bovendesign - 120 x 180 met bovendesign Inclusief : Dichtingsprofielen in rubber Deze schermen zijn te combineren met klempalen en paalhouders.

Meer informatie »

€ 175,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium roest

Dit aluminiumscherm Board is vervaardigd uit gekleurde aluminiumplaten en biedt je tuin een eigentijdse maar ook verfijnde look. Dit paneel is volkomen inkijkdicht en zorgt dus voor een optimaal gevoel van privacy. Heel typisch voor deze schermen is het sterke, weersbestendige, breuk- en slagvaste karakter. Het scherm is heel eenvoudig schoon te maken met gewone reinigingsmiddelen. Deze roestkleur is vrij uniek. Wanneer dit nog maar pas geleverd is, ziet het er nog wasblank uit. Pas na verloop van tijd, na enkele ervaringen in verschillende weersomstandigheden, komt de gewenste roest-kleur tevoorschijn. Let wel: Dit paneel kan niet ingekort worden. Kleur: roest, ook beschikbaar in rood, leisteen, marmer en titaangrijs Materiaal: platen in Corten-staal Afmetingen: - 90 x 90 vierkant - 90 x 180/90 afgeschuind - 90 x 180 Inclusief : Dichtingsprofielen in rubber Deze schermen zijn te combineren met klempalen en paalhouders en zouden eventueel nog beter tot hun recht komen samen met WPC-schermen of glaswanden.

Meer informatie »

€ 129,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium rood

Deze aluminiumschermen zijn opgebouwd uit gekleurde aluminiumplaten en geven jouw tuin een artistieke, gewaagde uitstraling. Dit paneel is volkomen inkijkdicht en zorgt dus voor een optimaal gevoel van privacy. Heel typisch voor deze schermen is het sterke, weersbestendige, breuk- en slagvaste karakter. Het scherm is heel eenvoudig schoon te maken met gewone reinigingsmiddelen. Er is ook de mogelijkheid om een paneel te aan te schaffen met bovendesign wat een extra moderne touch aan het scherm geeft. Dit design bestaat uit lichtdoorlatende lijnen die zorgen voor een levendig contrast. Deze zijn enkel beschikbaar in de afmetingen 90 x 180 cm en 120 x 180 cm. Deze gedurfde rode kleur, zichtbaar aan beide zijden, kan de ultieme eyecatcher worden van jouw tuin. Dit rood reageert fel op zonlicht en kan bijvoorbeeld donker ogen in de schaduw of knalrood onder de stralen van de zon. Bovendien is het mogelijk om deze eventueel in te korten, bij voorkeur door een vakman, met hardmetalen zaagbladen. Een absoluut pluspunt is dat er ook een enkele poort in het aanbod is die je volledig op maat kan laten maken. De maximale afmetingen voor de breedte zijn 60-130 cm en hoogte 180 cm. Je kan hierbij zelf de kleuren van zowel de vulling als de profielen als het kader kiezen. Bij elke poort is het inbouwslot en de beslagset inbegrepen. Kleur: rood, ook beschikbaar in marmer, roest, leisteen en titaangrijs Materiaal: platen in Corten-staal Afmetingen: - 90 x 90 vierkant - 90 x 180/90 afgeschuind - 90 x 180 - 120 x 180 - 90 x 180 met bovendesign - 120 x 180 met bovendesign Inclusief : Dichtingsprofielen in rubber Deze schermen zijn te combineren met klempalen en paalhouders.

Meer informatie »
promo

€ 120,00

€ 115,00/ stuk

Tuinscherm Aluminium titaangrijs

Deze schermen in aluminium zijn samengesteld uit gekleurde aluminiumplaten en geven jouw tuin een smaakvolle, geraffineerde uitstraling. Dit paneel is volkomen inkijkdicht en zorgt dus voor een optimaal gevoel van privacy. Heel typisch voor deze schermen is het sterke, weersbestendige, breuk- en slagvaste karakter. Het scherm is heel eenvoudig schoon te maken met gewone reinigingsmiddelen. Er is ook de mogelijkheid om een paneel te aan te schaffen met bovendesign wat een extra moderne touch aan het scherm geeft. Dit design bestaat uit lichtdoorlatende lijnen die zorgen voor een levendig contrast. Deze zijn enkel beschikbaar in de afmetingen 90 x 180 cm en 120 x 180 cm. Deze grijze kleur is zichtbaar aan beide zijden en kan je creatief inzetten in combinatie met andere pittige tinten. Bovendien is het mogelijk om deze eventueel in te korten, bij voorkeur door een vakman, met hardmetalen zaagbladen. Een absoluut pluspunt is dat er ook een enkele poort in het aanbod is die je volledig op maat kan laten maken. De maximale afmetingen voor de breedte zijn 60-130 cm en hoogte 180 cm. Je kan hierbij zelf de kleuren van zowel de vulling als de profielen als het kader kiezen. Bij elke poort is het inbouwslot en de beslagset inbegrepen. Kleur: titaangrijs, ook beschikbaar in marmer, roest, leisteen en rood Materiaal: platen in Corten-staal Afmetingen: - 90 x 90 vierkant - 90 x 180/90 afgeschuind - 90 x 180 - 120 x 180 - 90 x 180 met bovendesign - 120 x 180 met bovendesign Inclusief : Dichtingsprofielen in rubber Deze schermen zijn te combineren met klempalen en paalhouders.

Meer informatie »

Aluminium Paneel Scherm

Algemeen
Deze Systeem Board Alu-schermen onderscheiden zich door hun ontzettend grote weersbestendigheid en sterkte. Deze schuttingen zijn hierdoor heel breuk-en slagvast dankzij het aluminium dat in de schermen verwerkt is. Deze afsluiting zorgt voor een volledige privacy aangezien ze volkomen inkijkdicht zijn. Bovendien zijn ze heel makkelijk te onderhouden.

Uiterlijk
Vier van de vijf schermen hebben een paneel met design bovenaan in hun assortiment. Hier zorgen lichtdoorlatende lijnen voor een contrast en laten ze minimale inkijk toe. Behalve de roest schermen, kunnen de andere vakkundig ingekort worden naargelang jouw wenselijke breedte. We raden aan om dit door een vakman uit te laten voeren. We combineren deze afsluitingen standaard met vierkante klempalen (antraciet/zilverkleurig). Het gebruik van deze klempalen zorgt ervoor dat de schuttingen perfect gecombineerd kunnen worden met glasschermen.

Kleuren
Deze aluminium BOARD-schermen zijn beschikbaar in volgende kleuren:
- Roest: ziet er bij levering nog niet roest uit, maar deze wordt wel verkregen wanneer dit in verschillende weersomstandigheden heeft vertoefd.
- Rood: deze kan onder invloed van zonlicht een ander uitzicht vertonen. Het oogt donkerrood in de schaduw en kan knalrood worden onder de stralen van de zon.
- Leisteen: gaat naar het antraciet en geeft een heel strakke, moderne look aan jouw tuin.
- Titaangrijs: neutrale kleur waarmee je creatief aan de slag kan bijvoorbeeld in combinatie met pittige tinten.
- Marmer: heeft een heel luxueuze uitstraling en kan de ultieme highlight vormen in jouw tuinomgeving.

Prijs
Voor een sterke afsluiting als deze betaal je een zeer scherpe, correcte prijs en krijg je er een kwalitatief hoogstaand product voor in de plaats.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO