Composietexpert heeft bij wpc - composiet de volgende productgroepen

WPC - composiet

WPC is een geperst materiaal bestaande uit hout en een thermoplastische kunststof (polymeer). Een andere naam hiervoor is houtcomposiet. De grote troef van WPC is zijn onderhoudsvriendelijkheid. Het materiaal wordt geplaatst, en verder hoef je niets meer te doen door zijn hoge bestendigheid tegen alle klimaatsomstandigheden. Bovendien heeft WPC de positieve eigenschappen dat het niet gaat versplinteren. Ook het verkleuren is hier niet van toepassing zoals bij hout. Binnen deze categorie onderscheiden we verschillende modellen:

Composiet tuinschermen zijn opgebiuwd uit natuurlijke vezels (houtvezels) en polymeren (kunststof). De tuinschuttingen zijn ontzettend duurzaam-, water- en vochtbestendig. Meer nog: ze zijn onderhoudsvrij waardoor je kan besparen op onderhoudsproducten.
Een tuinafscheiding uit composiet heeft net als pvc een zeer lange levensduur, is volledig recycleerbaar en is bijgevolg een milieuvriendelijk alternatief voor hardhout.
Dé grote pluspunten van deze tuinschermen zijn bovendien onder andere de naturelle uitstraling en het splintervrije karakter..
Naast de tuinschermen uit composiet, bieden we ook gevlochten tuinschermen aan met synthetische fibertakken. Die zorgen voor een uniek look en zijn bovendien onderhoudsvrij.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO