Composietexpert heeft bij terras de volgende productgroepen

Terras

Algemeen
In dit onderdeel kan je allerhande terrasplanken terugvinden in WPC, ook wel composiet genaamd. Dit materiaal bestaat uit natuurvezels, kunststof en toevoegingen en heeft daardoor heel typische eigenschappen. WPC is heel duurzaam en gekend door zijn enorme onderhoudsvriendelijkheid. Nog een pluspunt is dat er helemaal geen barsten kunnen inkomen of splinters niet vrijkomen na verloop van tijd. Deze planken zijn ook eenvoudig in te korten of te bewerken naargelang het oppervlak van uw terras.

Uiterlijk
Binnen dit gamma hebben we onderstaande modellen:

- WPC terras Platinum met een breedte van 195 mm. De Platinum beschikt over een speciale bekledingsmantel die als het ware als extra filmlaag fungeert die ervoor zorgt dat dit als terras nog meer vlekresistent en waterafstotend is.

- WPC terras Soft met een breedte van 145 mm. Deze innovatieve plank voelt tot wel drie keer zachter aan in vergelijking met de andere. Heel geschikt als je graag veel blootsvoets buitenshuis vertoeft.

- WPC terras Bicolor met een breedte van 125 mm. Hierbij is optisch precies een donkere kleur naast het standaardkleur toegevoegd. Deze zijn ideaal als je een klein oppervlak wil bekleden.

- WPC terras Plus met een breedte van 146 mm. Deze zijn met hun gemiddelde afmeting bruikbaar voor verscheidene projecten.
- WPC terras Plus XL met een breedte van 240 mm. Deze komen het best tot hun recht bij grote oppervlaktes.

- Twinson PVC terras

Elk model is beschikbaar in drie verschillende lengtes namelijk 3, 4 en 5 meter. Het absolute voordeel aan dit soort terrasplanken is dat ze gemakkelijk te monteren zijn en dat de bevestiging compleet onzichtbaar is. Dit maakt dat het geheel fatsoenlijk en smaakvol oogt.

Kleuren
Voor elk type zijn er telkens drie verschillende kleuren mogelijk. De kleuren verschillen naargelang het type dat je kiest. Er is steeds keuze tussen een lichte, een neutrale en een donkere tint.

Prijs
Voor eender welke terrasplank in dit assortiment betaal je een deftige prijs die knap in verhouding is met de kwaliteit. Je zal heel lang kunnen genieten van jouw terras en je hoeft er heel weinig zelf aan te doen.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO