Composietexpert heeft bij pvc-scherm de volgende productgroepen

PVC-scherm

Algemeen
Deze schermen, afsluitingen, schuttingen en hekkens uit kunststof zijn van Duitse makelij en staan gekend voor hun ongekende kwaliteit en hun onderhoudsvriendelijke karakter. Doordat het scherm zo goed als vrij is van onderhoud, bespaar je ook vele euro's op onderhoudsproducten. Al meer dan 40 jaar worden deze schermen geproduceerd onder het oog van experts die de samenstelling van het materiaal keer op keer herbekijken en verbeteren. Dit PVC is een echte aanrader voor iedere tuin- of terrasomgeving en bezitten een jaren-tot decennialange levensduur.

Uiterlijk
Binnen deze categorie onderscheiden we enerzijds het witte PVC. Daartoe rekenen we:
- Longlife Cleo scherm
- Longlife Novo designschutting
- Longlife Romo tuinscherm
- Longlife Cara voortuinhekwerk

Ook bieden wij PVC met houtvezels aan. Gekleurde houtvezels werden bij het PVC toegevoegd aan het oppervlak. De weersinvloeden kunnen ervoor zorgen de kleur van deze schermen in de eerste twee jaar verbleekt tegenover de productiekleur. Uiteindelijk kom je tot de gewenste natuurlijke eindkleur die geen behandeling meer nodig heeft. Hiertoe behoren de Longlife Riva schermen in de kleuren bruin, grijs en wit. Dan is er nog één subcategorie: de PVC met foliebekleding. Hiertoe behoort het Longlife Riva polar eik scherm. Deze afsluitingen zijn met een sterke folie onder druk bekleed. Tot slot bevinden zich in deze categorie ook de toebehoren voor de plaatsing van de afsluitingen uit PVC.

Prijs
Deze modellen, overgewaaid uit de Verenigde staten, worden aangeboden aan scherpe prijzen. Aangezien het vervaardigd is uit hoogwaardige materialen die zorgen dat je jarenlang kan genieten van deze afsluitingen scoren deze heel hoog qua prijs/kwaliteit.

Cookies | Uw privacy | Composietexpert is onderdeel van EXZO